Lad os tale sammen om dit næste event:

Få et uforpligtende tilbud nu!

events

Full-service Eventfirma


Efter at have leveret events i nogle af de mest krævende miljøer, forstår vi som eventfirma, at balancere kundernes tilfredshed med effektiv vejledning. Vores gennemprøvede projektledelse og vores konsekvente kundeservice betyder, at vi garanterer at levere et unikt produkt og fantastisk service – selv indenfor korte tidsrammer. Hvis I ønsker et full-service eventfirma kontakt os i dag på 7022 7720 og få en uforpligtende snak med os eller udfyld kontaktformularen her.

Vi guider kunden gennem operationelle og kommunikative opgaver og vores praktiske “hands on” tilgang giver vores events en engageret, effektivt og kompromisløs karakter.

Præcis projektledelse

Et event er ikke bedre end projektledelsen af det. Impact fokuserer på professionel og stram budgetstyring, detaljerede projektplaner og tæt samarbejde. Projektledelse fra start til slut er afgørende for at I får det optimale event. Derfor er det nødvendigt for os, som eventfirma, at have og rekruttere markedets bedste projektledere. Læs mere om Projektledelse hos Impact her.

Kreative oplevelser

Vi tror på, at man kan lave et event fyldt med uforglemmelige oplevelser uanset budgettets størrelse. Vi fokuserer på nye og anderledes oplevelser, og derfor arbejder vi med at tage de traditionelle julefrokoster, sommerfester og kick-offs til nye og højere standarder. Det handler om kreativt samspil mellem kunde, eventfirma og leverandører på alle niveauer.


Full-service

Her finder du et eventfirma som professionelt og i tæt samarbejde med kunden arrangerer events, som altid bliver en succes. Vi har mange års erfaring med planlægning og udarbejdelse af events til en lang række af forskellige kunder. At I får en god oplevelse, er vores primære opgave. Derfor sætter vi altid kundernes behov i centrum. Det betyder, at vi altid lytter til kundernes behov, så chancerne for et velplanlagt arrangement bliver så store som muligt.

Vi anser os som jeres samarbejdspartner, igennem hele processen, så vi sammen skaber balance mellem ønsker og konkrete ideer. Vores mange års erfaring er jeres garanti og sikkerhed for et veltilrettelagt arrangement. Vi tager gerne en snak om, hvordan vi som eventfirma kan hjælpe jer.

Se et udpluk af vores kunder her.