Julefrokost
Jubilæum
       Kick-offs        
Reception
 Sommerfester  
Produktlancering

Firmafest

En firmafest er en stemningsfyldt begivenhed, der skal fejres med et brag af en fest. En firmafest er et vigtigt element i medarbejderpleje, og vi vil derfor gøre alt for at hjælpe dig og dine medarbejdere med at sammensætte en perfekt og uforglemmelig fest.

Impact Group er Danmarks bedste eventbureau, der styrer og koordinerer alle leverandører fra start til slut. Vi tager ansvaret for det hele, således du også kan være med til at nyde festen.

Hold eksempelvis en temafest med temaet Hawaii og se stedet blive forvandlet med palmetræer, eksotiske drinks og lyse sommerfarver, samt temabaseret mad og drikke.

Fuldend jeres firmafest med live musik, en morsom komiker eller en tryllekunstner, og giv dine medarbejdere en oplevelse for livet. Afhængig af budget og formål finder vi i fællesskab den optimale underholdning til jeres firmafest.

Vi skræddersyr altid hvert enkel firmafest, så den passer til jeres ønsker og behov. Kontakt Impact Group på 7020 7720 eller send en mail på info@impactgroup.dk og aftal et uforpligtende møde omkring din kommende firmafest.

Se et udpluk af vores kunder her.

Lad os tale sammen om din næste firmafest:

Få et uforpligtende tilbud nu!