Lad os tale sammen om dit næste kick-offs arrangement:

Få et uforpligtende tilbud nu!

Kick-Offs

Eksempel: Helikopterflyvning for kunde

Ideén bag et kick-off arrangement er at give de ansatte eller partnere et positivt løft, både socialt og fagligt. Kick-offs er ofte baseret på teamwork og oplevelser, der opbygger relationer mellem de ansatte eller partnerne.

Et kick-off arrangement er mere end bare en sjov udflugt. Et kick-off arrangement er nøglen til god kollegial atmosfære på arbejdspladsen, hvorfor Impact Group vil skabe rammerne for din kick-off og dermed sørge for, at alt forløber som det skal. Et kick-off arrangement er ikke fuldendt uden en afsluttende fest med udsøgt mad, god vin og svingende hofter på dansegulvet.

Vi har eksempelvis afholdt et kunde kick-off møde, hvor deltagerne havde et højt fagligt møde om dagen og efterfølgende blev de delt op i grupper til en GPS challenge i skoven. På den ene post stod der en helikopter og ventede, hvor alle fik en tur i 10 min. Deltagerne/kunderne fik på denne måde både et spændende fagligt program samt en social begivenhed, der løftede stemningen og tilliden til deres leverandør. Kick-off´en sluttede selvfølgelig af med en gallamiddag samt overnatning. Arrangementet er en god måde at få et bedre sammenhold for medarbejderne samt give dem ny læring fra virksomheden.

Læs også om projektledelse hos Impact her!