Lad os tale sammen om dit næste event:

Få et uforpligtende tilbud nu!

Receptioner

Receptioner er en festlig og vigtig begivenhed, der skal vise jeres virksomheds nye lokaler, nye produkter, fejre jeres jubilæum for jeres kunder og medarbejdere. Impact Group skræddersyr en uforglemmelig reception med fantastisk mad og drikkevarer. Vi samler alle leverandører under én paraply, så du kun har én kontaktperson i hele forløbet – nemlig os!

Download vores receptionsbrochure her!

Projektledelse inklusiv afvikling

Impact Group er paraplyen, der styrer og koordinerer alle leverandører fra tilbudsfasen til fakturarene er betalt. Vi er med hele vejen igennem og sikre en succesfuld reception for dig og dine gæster.

Mad

Mad er én af de vigtigste faktorer ved en reception – derfor tilpasser vi dine ønsker og finder sammen den bedste løsning. Der tages selvfølgelig hensyn til målgruppe, antal og budget.

Drikkevarer

Drikkevarerne skal tilpasses maden samt målgruppen receptionen holdes for. Hold eksempelvis et øl-tema hvor gæsterne kan nyde sjove special øl eller få en vinspecialist ud med et lækkert udvalg af vine. Impact Group benytter nøje udvalgte leverandører og vi finder altid den bedste løsning til hvert enkelt arrangement.

Setting

Setting er vigtigt ved en reception, da der skal være en afslappet og varm stemning samtidig med layoutet er eksklusivt og indbydende. Hold eksempelvis en ”have-fest” med eksklusive pavilloner, olie lamper, lounge møbler og smukke blomster, der tilpasses jeres virksomhedsfarver.

Underholdning

Fuldend jeres reception med hyggelig live musik, en tryllekunstner eller lej en fed bil og giv gæsterne en hurtig køretur. Afhængig af budget og formål finder vi i fællesskab den optimale underholdning til jeres reception.

Vi ved af erfaring, at man kan lave et event fyldt med uforglemmelige oplevelser uanset budgettets størrelse. Vi fokuserer på nye og anderledes oplevelser, og derfor arbejder vi med at tage de traditionelle julefrokoster, sommerfester og kick-offs til nye og højere standarder. Det handler om kreativt samspil mellem kunde, eventbureau og leverandører på alle niveauer.

Se et udpluk af vores kunder her.

Reference

“Impact Groups håndtering af opgaven med at arrangere firmaets indvielsesreception, var både professionel og personlig. Vi fik derfor hurtigt  tillid til at opgaven var i trygge hænder. Selve arrangementet forløb rigtig fint, maden var virkelig god og personalet sørgede for at dagen forløb perfekt i en afslappet og god stemning. Vi kan varmt anbefale Impact Group.”

Gitte Lieberkind
North-East Family Office