Firmaevents der skaber relationer.

Teambuilding-aktiviteter og firmafester er perfekte til at ryste medarbejdere sammen på tværs af afdelinger. Hos Impact Group har vi mange års erfaring med at arrangere firmaevents, og vi sammensætter naturligvis altid arrangementet, så det passer til lige netop jeres ønsker og behov. Vi planlægger og afholder gerne jeres teambuilding-aktiviteter, julefrokost, sommerfest, jubilæum, kick-off etc., og med os som samarbejdspartner får I et firmaarrangement, hvor I medarbejdere på bedste vis kan pleje relationerne på arbejdspladsen.

 

Vi skræddersyr jeres firmaevents

Vil I sove i tipier under den åbne himmel? Skal jeres arbejdsplads omdannes til en forrygende Oktoberfest?

Ligegyldigt om I er til den ene eller den anden stil, så lytter vi altid til jeres behov, før vi sætter rammerne for jeres firmaarrangement. Vi planlægger alt ud fra jeres ønsker og budget, og vi styrer og koordinerer alle leverandører fra start til slut. På den måde kan I nyde firmafesten uden at tænke på alle de praktiske detaljer.

 

Landsdækkende service - kontakt os og hør nærmere

Vi arrangerer firmaevents og teambuilding-aktiviteter i hele Danmark. Hvis du ønsker inspiration til jeres næste firmaarrangement, så hjælper vi jer gerne. Kontakt Impact Group på 70 20 77 20 eller send en e-mail til info@impactgroup.dk og aftal et uforpligtende møde.

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.