Mangler I hjælp til at planlægge jeres jubilæum?.

Har I styr på jeres kommende jubilæum? En glad og vigtig markering af en milepæl omgivet af kolleger, samarbejdspartnere og familien. Maden skal være i top, det skal både være glamourøst og stilrent, og vi sørger for det hele. Det eneste, du skal gøre, er, at lade os gøre arbejdet, så du kan nyde øjeblikket.

Uanset om I skal holde et privat eller virksomhedsrelateret jubilæum, hjælper vi jer med det hele lige fra planlægning til afvikling af arrangementet. Vi sørger for, at I får det jubilæum, I ønsker.

Vi står for invitationsprocessen, aftaler, kreative elementer, koordinering med leverandører og personale samt budgetstyring. Det sikrer, at I kan nyde jubilæet i bedste stil.

Kontakt Impact Group på 7020 7720, eller send en mail på info@impactgroup.dk, og aftal et uforpligtende møde om jeres kommende jubilæum.

Få hjælp med følgende til jeres jubilæum:

✓ Professionel projektledelse
✓ Finde og udvælge rette venue
✓ Den rette forplejning
✓ Forhandle alle priser og kontrakter
✓ Indhold og invitationer
✓ Underholdning
✓ Koordinering af AV-udstyr
✓ Budgetstyring
✓ Middage og kreative events
✓ Tema og kreative indslag
✓ Transport

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.