Få succes med årets sommerfest.

Rosé, grillmad, kulørte lamper og musik der sætter gang i de højhælede sandaler. Den årlige sommerfest er jeres mulighed for at sætte medarbejderplejen i centrum, og den skal fejres med manér. Få derfor et professionelt eventbureau som Impact Group til at hjælpe jer med planlægningen af jeres sommerfest og slip for alt det praktiske besvær.

Vi har lang erfaring med at skræddersy sommerfester til den enkelte virksomhedskultur. Impact Group sørger for kreative elementer, underholdning, aftaler, koordinering med leverandører, personalestyring på dagen og budgetstyring. I kan trygt overlade det hele til os, læne jer tilbage og nyde jeres sommerfest.

Vi tilbyder:

✓ Professionel projektledelse
✓ Ansvarlig budgettering, hvor vi står inde for tallene
✓ Forhandle priser og aftaler
✓ Invitationsproces
✓ Finde og udvælge den helt rette venue – eller tilpasse jeres eget domicil
✓ Finde den helt rigtige sommermenu
✓ Underholdning
✓ Tema og kreative indslag
✓ Eventpersonale
✓ Transport

 

Hvilke tanker gør I jer om sommerfesten, og hvilke behov har I? Vi tager gerne et indledende møde, hvor vi lytter til jeres ønsker, før I modtager et tilbud. Kontakt Impact Group på 7020 7720, eller send en mail på info@impactgroup.dk, og aftal et uforpligtende møde om din kommende sommerfest.

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.