Den virtuelle Julefrokost i 2022.

Download vores julebrochure her.

 

Julehyggen skal nytænkes – vi hjælper dig hele vejen.

Julen nærmer sig, og virksomheder står i et stort dilemma. Skal julefesten aflyses, eller er der andre og mere sikre muligheder end den klassiske fest?

Julearrangementerne i de danske virksomheder er et af de vigtigste sociale arrangementer hvert år, og rigtig mange medarbejdere higer efter at hygge sig og grine sammen med deres kollegaer, opleve nærvær og styrke de sociale relationer.

Den ”nemme” løsning kan være at aflyse, men sammenhold har aldrig været vigtigere, og der er heldigvis andre muligheder, som kan sikre julehygge for jeres medarbejdere – på en tryg måde.

Vi har udviklet nye julekoncepter med respekt for covid-19, og forhåbentlig en af dem vil passe til jeres virksomhed.

Livestreaming af julefrokost

Sammen hver for sig

En virtuel julefrokost, er en festlig online begivenhed, som involverer mennesker, der interagerer i et virtuelt online miljø. En virtuel fest giver mulighed for at afholde jeres fest med lige præcis det tema eller koncept som I ønsker for jeres virksomhed. Vi skræddersyer en virtuel fest ud fra jeres ønsker og behov, sådan at det passer til den stemning og følelse, som I ønsker at sætte for jeres kollegaer.  

Hvorfor vælge virtuelle fester:
Lad jeres medarbejdere mødes og få sat gang i festen. Virtuelle løsninger er derfor et godt alternativ til at vedholde dine firmafester.

Hos Impact Group kan vi tilbyde følgende typer af virtuelle happenings til jeres virtuelle fest:

✓ Underholdende indslag som stand-up eller musikalsk optræden  
✓ Medarbejderne modtager en kasse med sjove goodies eller gimmicks etc.
✓ Kreativ involvering som eksempelvis ”lær at lave cocktails med en dygtig bartender” og ”lav en lækker ret med en dygtig kok” 
✓ Sjove konkurrencer

De forskellige happenings er med til at sætte en festlig stemning til jeres virtuelle fest, og vil fungere som et sjovt og underholdende indslag, så personalet stadig kan se hinanden virtuelt og afholde årets julefest, julemiddag eller julefrokost.

Uanset hvilken virtuel fest jeres firma står overfor, garanterer vi høj kvalitet af service og AV-teknik.

Forplejning til jeres virtuelle julefrokost:

Til en hver fest følger også en festmenu, og det er naturligvis også muligt til en virtuel fest. Vi sammensætter en goodie-box med forplejning efter jeres ønsker, så det passer til festens tema og koncept. Personalet modtager hver deres goodie-box, som de kan nyde under den virtuelle fest og på den måde indtage en hyggelig middag med sine kollegaer.

Kontakt Impact Group på 7020 7720 eller send en mail på info@impactgroup.dk, og aftal et uforpligtende møde om jeres kommende julefrokost.

 

Dansefesten er YT – julemiddagen er IN

Sammen hver for sig i mindre selskaber

”Abegildet” med buffet og et overfyldt dansegulv er for risikabelt i år, og derfor ser vi en stigende tendens til, at der nu afholdes mindre julemiddage, hvor fokus kunne være på kvalitetsmad og -vine.

Kollegaerne spiser julemiddag med dem, de i forvejen er sammen med i hverdagen i et separat lokale i et selskab, og maden serveres af tjenere med mundbind. Hele konceptet er møntet på, at der hygges ved bordene, og der undgås tætte grupper ved baren, toiletter, rygeområde etc. Det kræver omtanke og logistik, som vi allerede hjælper flere virksomheder med.

Vil I holde julemiddage på kontoret, lageret eller et andet sted i bygning, kan vi hjælpe med:

✓ Mad og vine
✓ Juleoppyntning og opdækning
✓ Servering og oprydning.
✓ Afspritning af fælles berøringsflader under hele middagen
✓ Leje af møbler og hyggebelysning
✓ Streaming fra lokale til lokale, hvor I kan skåle til hinanden og føle fællesskabet
✓ Hele planlægningen, så I kan fokusere på det daglige arbejde, mens vi gør klar til at julehygge.

Vil I holde det ude i byen, har vi kontakt til mange steder, der kan hjælpe jer med at lave sikre julemiddage ud fra jeres ønsker og behov.

Impact Group er Danmarks bedste eventbureau, og vi styrer samt koordinerer alle leverandører fra start til slut. Vi tager ansvaret for det hele, så I også kan være med til at nyde den virtuelle julefrokost.

Afhængig af budget og formål finder vi i fællesskab den optimale underholdning til jeres virtuelle firmafest. Vi skræddersyr altid hver enkel firmafest, så den passer til jeres ønsker og behov.

Kontakt Impact Group på 7020 7720 eller send en mail på info@impactgroup.dk, og aftal et uforpligtende møde om jeres kommende julefrokost.

 

Værktøjskassen er fyldt med ideer til din virksomhed

Vi har de seneste uger FYLDT værktøjskassen med trygge og sikre juleideer anno 2020, og vi er klar til at hjælpe jer med at bevare julehyggen og fastholde fællesskabet trods nutidens udfordringer.

 

Lad og bevare julehyggen i sikre rammer.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få tilbud