Virtuelle Fester.

Hvad er virtuelle fester?
En virtuel fest, er en festlig online begivenhed, som involverer mennesker, der interagerer i et virtuelt online miljø. En virtuel fest giver mulighed for at afholde jeres fest med lige præcis det tema eller koncept som I ønsker for jeres virksomhed. Vi skræddersyer en virtuel fest ud fra jeres ønsker og behov, sådan at det passer til den stemning og følelse, som I ønsker at sætte for jeres kollegaer.   

Hvorfor vælge virtuelle fester:
Lad jeres medarbejdere mødes og få sat gang i festen. Virtuelle løsninger er derfor et godt alternativ til at vedholde dine firmafester.

Hos Impact Group kan vi tilbyde følgende typer af virtuelle løsninger til jeres virtuelle fest:

✓ Underholdende indslag som stand-up eller musikalsk optræden  
✓ Medarbejderne modtager en kasse med sjove goodies eller gimmicks
✓ Kreativ involvering som eksempelvis ”lær at lave cocktails med en dygtig bartender” og ”lav en lækker ret med en dygtig kok”  
✓ Sjove konkurrencer f.eks. skriv en julesang sammen - hver for sig og præsenter den som en samlet sang.

De forskellige løsninger er med til at sætte en festlig stemning til jeres virtuelle fest, og vil fungere som et sjovt og underholdende indslag, så personalet stadig kan se hinanden virtuelt og fejre højtiden.

Uanset hvilken virtuel fest jeres firma står overfor, garanterer vi høj kvalitet af service og AV-teknik.

Forplejning til jeres virtuelle fest:

Til en hver fest følger også en fest-menu og det er naturligvis også muligt til en virtuel fest. Vi sammensætter en goodie-box med forplejning efter jeres ønsker, så det passer til festens tema og koncept. Personalet modtager hver deres goodie-box, som de kan nyde under den virtuelle fest og på den måde dele en hyggelig middag med kollegaerne.

Impact Group er Danmarks bedste eventbureau, og vi styrer samt koordinerer alle leverandører fra start til slut. Vi tager ansvaret for det hele, så I også kan være med til at nyde den virtuelle firmafest.

Afhængig af budget og formål finder vi i fællesskab den optimale underholdning til jeres virtuelle firmafest. Vi skræddersyr altid hver enkel firmafest, så den passer til jeres ønsker og behov.

Kontakt Impact Group på 7020 7720 eller send en mail på info@impactgroup.dk, og aftal et uforpligtende møde om jeres kommende virtuelle firmafest.

Få et uforpligtende tilbud

 

Få tilbud