Messearrangør eller hjælp til partnere på kongresser og konferencer.

Vil I gerne have glade og tilfredse udstillere og slippe for al besværet?

Ved messer, konferencer og kongresser er der tit brug for et udstillerområde med partnere. Det giver partnerne mulighed for at udstille deres produkter, som har relation til messen eller kongressen.

Impact Group skriver kontrakt med udstillerne og sørger for koordinering af stande. Vi servicerer og fakturerer, så I ikke behøver at tænke på den del af messen eller kongressen.

Vores udstillingsmanual styrer al den praktiske information om arrangementet. Manualen giver udstillerne mulighed for at leje inventar, strøm, bestille mad etc. På den måde sørger vi for al kommunikation, som vedrører jeres udstillere.

Jeres behov og udfordringer kommer i første række for os. Impact Groups team arbejder hårdt for at skabe professionelle løsninger og unikke oplevelser. Vi lytter til jer, og vi leverer varen.

Impact Group er behjælpelige med følgende:

✓ Udstillingsplan / standplan i samråd med venue
✓ Udstillingsmanual inkl. leje af inventar
✓ Kommunikation med udstillere
✓ Fakturering af udstillere
✓ Servicering af udstillere

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.