Projektledelse.

Projektledelse er en af de vigtigste faktorer hos Impact Group. Vi samler alle vores leverandører under en paraply, så der kun er én kontaktperson gennem hele forløbet – nemlig os! Vi er med hele vejen, og sikrer en succesfuld oplevelse.

Impact Group’s professionelle projektstyring sikrer det nødvendige overblik, så vores kunder får den bedste oplevelse. Hos Impact Group lægger vi stor vægt på at give både kunden og gæsterne en formidabel oplevelse. Vores gennemprøvede projektledelse og konsekvente kundeservice betyder, at vi med garanti leverer et unikt produkt og en fantastisk service – selv indenfor korte tidsrammer.

Vi gør meget i at udføre en projektplan, som beskriver præcist hvilke mål vi har med jeres kommende event, samt udføre en detaljeret milepælsplan over projektet fra start til slut. Både vores kunde og vi er i besiddelse af projektplanen, så begge parter hele tiden ved, hvor vi er henne i processen.

Så hvis I ønsker et full-service eventbureau med fokus på præcis, professionel og pålidelig projektledelse, kontakt os på 7020 7720 og få en uforpligtende snak med os.

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.