7 virtuelle fredagsbar ideer

Arbejder I stadig hjemmefra, så kom ensomheden og distancen i forkøbet med sjove virtuelle sociale aktiviteter, som afslutning på uge.


Behovet for virtuelt samvær har aldrig været større end nu, hvor pandemien har trukket ud.

Hvad der startede i efteråret 2020 som en midlertidig løsning på at fastholde et fællesskab - sammen hver for sig - er virtuel underholdning i 2021 blevet en fast tilbagevendende event, som medarbejderne ser frem til hver uge eller måned.

Vi vil gerne dele nogle af de koncepter, der har skabt størst begejstring hos vores kunder, så du kan få nye ideer til, hvad du kan invitere til af sjov virtuel underholdning næste gang I samles foran skærmen.

Her er 7 ideer til jeres næste virtuelle (fredags)underholdning. De virker (!) fordi grinemusklen kommer på overarbejde og koncepterne nu er prøvet af mange gang med succes.

  1. Lær at mikse cocktails med standup
  2. Satire så tårerne triller
  3. Få en uforglemmelig oplevelse direkte fra kakaoskoven i Costa Rica
  4. Når et glas med kvalitet bliver til virtuel øl og vinsmagning
  5. Sjove virtuelle lege som får dine kollegaer til at falde ned af stolen af grin
  6. Virtuel banko med stiletter, humor og ”frække” tal
  7. Bag kager som smager fantastisk og giver børnene i oplevelse

Hvis du leder efter noget der minder mere om teambuildings aktiviteter kan du læse om vores virtuel-teambuilding 

Virtuel fredagsbar – med gang i den

1) Lær at mikse cocktails med standup


Det er fredag, og der skal være ”gang i den” efter en lang uge derhjemme bag computeren. Sammen med en bartender kan I lære at mikse lækre drinks og cocktails, mens I kan stille generelle spørgsmål til bartenderen. I får tilsendt en goodie-kasse, hvor der vil være ingredienser til drinks, også de alkoholfrie. Pimp goodie-kasserne op med snacks og andre festligheder for at skabe en festlig fredag.

 

2) Satire så tårerne triller

Vil du have den helt store brag af en virtuel fredagsbar, kan I lave et show med en kendt komiker. Efter at være kastet ud på dybt vand i efteråret 2020 har flere kendte stand-up’ere fundet en måde, hvor de når ud til gæsterne gennem skærmen. Det skal ingen hemmelighed være, at det har været en udfordring for vores komikere at performe uden et livepublikum. Det er lykkedes nu at finde formen, og med en goodie-kasse fyldt med popkorn, øl og fredagsmix, så er scenen sat til en god weekend. Flere komikere tilbyder at lave skræddersyede shows, som inkludere en nyt kig på jeres virksomhed – prøv det, hvis I (og ledelsen) tør blive udfordret på en kærlig og sjov måde.

 

3) Få en uforglemmelig oplevelse direkte fra kakaoskoven i Costa Rica

Chokoladesmagning er det helt store hit. Forestil dig, at alle dine kollegaer får tilsendt chokoladesmagsprøver og at en dansk mand viser jer rundt på hans kakaofarm i Casta Rica, samtidig med at I prøve smager forskellige typer chokolade.

Dette giver ikke blot ny viden, men det vil give en oplevelse ud over det sædvanlige – og hvem har ikke brug for at komme lidt udenlands til de varme himmelstrøg for tiden?

 

4) Når et glas med kvalitet bliver til virtuel øl og vinsmagning

Om I er en lille eller stor gruppe, så kan der ligge en stor aha-oplevelse med al den viden, der gives videre til en virtuel vin- eller ølsmagning. Ikke nok med at stemningen automatisk vil blive høj, så vil hjernen helt sikkert også få ny brændstof, når dygtige vin- og ølspecialister deler ud af deres viden. Goodie-kasser kan indeholde alt fra tapas, snacks og vin eller øl smagsprøver.

 

 

5) Sjove virtuelle lege som får dine kollegaer til at falde ned af stolen af grin

Virtuel quiz som f.eks. Kahoot eller den større model som et rigitgt tv-quizshow med kendt komiker er også blevet et stort hit. Her er der rig mulighed for at gøre quizshowet eller Kahoot til en virtuel event, hvor I virkelig bliver klogere på hinanden på en sjov måde.

Det er en unik mulighed for at udfordre hinanden, hvor der f.eks. gættes på, hvem der bor hvor, hvem er hvem på børnebilleder, hvem er 500 meter mester i viden om søpapegøjer, eller andet sjovt I finder om hver kollega. Dette kræver lidt forarbejde, men vil helts sikkert give noget at grine over, når I igen kan mødes i frokostkantinen.

 

6) Virtuel banko med stiletter, humor og ”frække” tal.

Nummeroplæsning i virtuel banko kan meget nemt blive kedeligt – især hvis du har fået en dårlig plade.

Derfor skal der ekstra fut på underholdningsværdien. Prøv bare at forestille dig 2 dragqueens, med den vildeste make up, hive det ene frække tal frem efter det andet, mens de strøer om sig med lækre gaver. Man har mulighed for at vinde om man har en rækker eller en plade men også fordi man har det mest højlydte grin, den sjoveste baggrund eller lækreste hår. Det kan blive til virkelighed, hvis du får hjælp af kendte komikere eller entertainere til jeres virtuelle bankospil. Goodie-kassen indeholder selvfølgelig alt godt til mave og ganen samt bankoplader.

 

Virtuel underholdning, hvor familien kan være med:

 

7) Bag kager som smager fantastisk og giver børnene i oplevelse

Bag kager med en kendt deltager fra Bagedysten. Her kan hele familien være med, og I kan som virksomhed være med til at vælge, hvilken type kage det skal være. En bagedyst tager omkring 2 timer og lige med de mere familiære virtuelle events er de typisk i weekenderne. Vinderne har selvfølgelig være mest kreative med en farverig glasur og mon ikke der er bonus for at have inkluderet firmalogoet.

Her kan en Goodie-kasse indholde ingredienser til bagningen, en opskrift, forklæde med jeres logo samt og diverse bageting.

 

Virtuel pizzabagning med lækre toppings og kendte kokke fra TV

Bag pizza med en kendt kok, er også noget der er populært, når hele familien skal være med. Her har der som noget ekstra i goodie-kasserne været f.eks. en lækker pizzaslicer med.

Vi håber, du har fundet noget sjov inspiration til jeres næste fredagsbar, og kontakt os endelig, hvis der er noget, du vil have hjælp til. Vi har langt flere afprøvede ideer til virtuel underholdning og ellers skaber vi dem til dig.


Du kan læse mere omkring vores andre virtuelle events her