Dansk Aktionærforening

Impact Group byder velkommen til Dansk Aktionærforening (DAF) som ny kunde. DAF afholder fire InvestorDage om året i henholdsvis København, Århus og Odense.

Impact Group har fået ansvaret for projektledelsen af messerne, samt koordinering med leverandører og afvikling. Derudover bidrager vi til markedsføring af messerne. For at sikre et tæt samarbejde, har vi sammen med DAF besluttet, at Impact Group arbejder fra deres kontor i København. Solveig Tangen nu sidder hos dem hver tirsdag.

Vi har helt ekstraordinært fået lov til at invitere vores netværk med til InvestorDagen den 12. april 2016 i København. Tilmeld dig til InvestorDagen her og brug rabatkode VIPIMPACT2016.

Du må også meget gerne tilmelde dig til arrangementet på Facebook ved at benytte dette link.

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.