Som et led i EGs kick-off arrangerede Impact Group en teambuilding med et anderledes orienteringsløb, hvor posterne blandt andet bestod i droneflyvning og GPS-challenge.

Impact Group skabte et program, hvor evner som logik, paratviden og kreativitet blev udfordret. Derudover var der en post, hvor deltagerne blev instrueret af en udlært dronepilot, hvorefter de fik muligheden for at konkurrere mod hinanden. Som en ekstra aktivitet havde dronepiloten medbragt en større drone, som han, til de deltagendes store begejstring, fremviste.

Resultat var et succesfuldt kick-off event, hvor deltagerne havde mulighed for at dyste i discipliner, hvor alle kunne være med. EG tog derfra med gladere medarbejdere, der indbyrdes opbyggede en tættere og stærkere relation. Arrangementet blev en sjov og spændende oplevelse for alle parter, hvor fokus blev lagt på samvær, konkurrence og aktivitet i det fri.

Ønsker du et mere indgående indblik i, hvordan droner kan bruges i eventsammenhænge, kan du her ser en video, hvor vi anvender droneoptagelser til et af vores event for vores kunde SAP.

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.