Sidder du i Jylland og leder efter et engageret og seriøst firma til at afholde dine firmafester, konferencer, etc.? Impact Group kan nu med glæde meddele, at vi udvider vores forretning til Jylland med en afdeling i Aalborg. Dette betyder, at vi får bedre mulighed for at varetage arbejdsopgaver over hele landet.

Det skyldes, at vi har brug for at være tættere på vores jyske kunder – og valget på Aalborg skyldes dels at Impact Groups Direktør er nordjyde men selvfølgelig også, at vi har en klar overbevisning om at der er plads til et seriøst bureau i det nordjyske.

Impact Group ønsker at være hele Danmarks foretrukne og bedste eventbureau både for vores eksisterende og kommende kunder. Med et nyt kontor i Aalborg ser vi frem til et tættere samarbejde med kunder i Jylland.

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.