Impact Group er Børsen Gazelle 2019

Du har sikkert set flere opslag på de sociale medier med virksomheder, der fejrer deres Gazellepris(er). Impact Group er ingen undtagelse, for vi har netop fået vores første gazellepris. Det er resultatet af vores arbejde gennem de seneste fem år, og vi vil ikke lægge skjul på, at det gav en helt vildt god energi på kontoret, da vi fik nyheden og efterfølgende, da ”Leif” kom springende ind ad døren.

Den energi tager vi hver dag med ud til vores kunder, når vi skal brainstorme på kreative ideer til konferencer, kick-offs, familiedage, jule- eller sommerfester. Gazellen er i vores tilfælde også et synligt bevis på det gode samarbejde, vi har med mange af vores kunder.

Derfor vil vi gerne dele denne pris med dig, der har været med på hele rejsen og dig, der gerne vil nyde godt af vores gode energi i fremtiden. Skulle du have lyst til et kaffemøde om et kommende arrangement, så kan det ikke udelukkes, at Leif kommer med. Han har det med at springe ind på bagsædet, når vi skal afsted, og ”vupti” er han smuttet med ud på nye eventyr.