Hold en kreativ temafest, som vil huskes for altid

Få hjælp til at holde årets fest med et fantastisk tema

Står man overfor at skulle planlægge en fest, så ønsker man typisk, at den bliver både sjov og mindeværdig. Et konkret tema kan være en løsning. Når gæster klæder sig ud, lokaler er pyntet op og forplejning, underholdning og medhjælpere er tilpasset den enkelte idé, går festen op i en højere enhed. Selvom det kræver planlægning, kreativitet og gode ideer at arrangere en temafest, er det slet ikke så svært, når blot man får den rette hjælp og vejledning.

 

 Temafest

 

Når noget er specielt, huskes det

Originale og kreative elementer munder ofte ud i, at temafesten bliver helt speciel og en fest, man husker.

Uanset om der er tale om en større eller en mindre firmafest, så vil en event med et specifikt tema som omdrejningspunkt være med til at sikre, at festen bliver uforglemmelig. At holde en fest, som brænder sig fast i hukommelsen, er et ønske for mange, og den perfekte temafest er en oplevelse, man sent glemmer.

 

Inspiration til temafester

Der findes et hav af forskellige ideer til temaer, som er velegnede til fester. Det kan være alt fra små elementer, som giver et strejf af solferie-stil eller konkret underholdning og udsmykning, der gør det klart, at festen er tilpasset et farvetema.

 

Temaet til en fest kan for eksempel være:

  • Et farvetema – for eksempel et elegant White Christmas tema med hvide duge, hvid udsmykning og hvide juletræer
  • Fokus på et bestemt land eller by – for eksempel et Hawaii-tema med palmetræer og blomsterkranse
  • Film- eller musiktema – for eksempel et James Bond tema, hvor stilfulde drinks, action og gadgets er i fokus
  • Et naturtema – for eksempel et undervandstema, hvor blå farver, fisk og havfruer er en del af festen
  • Et mere barnligt tema – for eksempel pirat eller cowboy
  • Årti-tema – for eksempel en 80’er fest med farverig udklædning og musik fra 1980’erne
  • Sportstema – lad alle gæster være iført sportstøj indenfor for eksempel fodbold eller tennis og afhold konkurrencer i løbet af festen

Hvad er behovet?

Når en temafest skal arrangeres, er det vigtigt, at man fra start er afklaret omkring, hvad man   ønsker at opnå med festen, og hvilket udtryk den skal have. Hvilke elementer skal man have med, og hvilke del-elementer er vigtige for en? Her er det selvfølgelig også vigtigt at tage udgangspunkt i de gæster, man ønsker at invitere.

Når disse behov er fastlagt, kan en konkret løsning nemmere stykkes sammen, og det giver de bedste forudsætninger for en fest, der imødekommer alle ønsker.

Det er dog vigtigt at huske, at det tager tid at planlægge en temafest, og selvom du kan få et professionelt eventbureau som Impact Group til at hjælpe, bør man afhængig af festens størrelse afsætte god tid til planlægning.

 

Lad os stå for en unik fest

Hos Impact Group hjælper vi gerne med at arrangere og planlægge en fantastisk og unik temafest. Vi har kontakt til mange forskellige leverandører, hvilket gør det muligt for os at sørge for alt vedrørende festen. Fordelen ved at få professionel hjælp er blandt andet de mange kreative indspark, som kommer gennem mange års erfaring, og samtidig får du muligheden for at deltage og nyde festen, uden at skulle tænke på praktiske koordineringsopgaver.

 

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement

 

Udfyld formular