Som fast arrangør for SAP arrangerede vi som noget helt nyt SAP Partner Summit 2015. Eventet havde til formål at samle SAPs nordiske partnere i to dage som et fagligt og socialt netværk. Impact Group startede planlægningen med en detaljeret projektplan, der tog højde for overordnet projektledelse, invitationsproces, brandingmateriale samt evaluering. Registreringen foregik på eventets egen hjemmeside, hvor deltagerne havde mulighed for at booke hotel direkte. Denne registreringsside designede og implementerede vi til SAP Partner Summit 2015.

Arrangementet blev, med stor tilfredshed fra deltagerne, afholdt på First Hotel Copenhagen, da de primært kom direkte fra lufthavnen. Hotellet var yderst fleksibelt, og SAP og deltagerne havde derfor et stort område for sig selv under hele konferencen.

Vi er allerede nu i gang med at planlægge SAP Partner Summit 2016, som er et arrangement, vi glæder os meget til, igen i år skal løbe af stablen med stor succes.

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.