Schneider Electric

Schneider Electrics rådgiverdag 2015 blev skudt i gang på deres nye domicil i Ballerup. Rådgiverdagen er for andet år i træk arrangeret af Impact Group med fuldt program, invitationsproces, registrering og afvikling på dagen. Keynote speaker var i år Ulrik Wilbek, som leverede et fortræffeligt foredrag med sjove historier og anekdoter fra håndboldverdenen og samtidig kunne drage relevante og lærerige paralleller til erhvervslivet. Resultatet var en vellykket og succesfuld Rådgiverdag 2015 for Schneider Electric.

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.