For femte år i træk arrangerede vi Trend Micro Enterprise. Denne gang foregik deres tredagskonference i Faaborg på Faaborg Fjord Hotel, der bidrog med konferencefaciliteter med moderne mødeteknisk udstyr samt blokke og kuglepenne, trådløst internet, kvalitetsforplejning af de bedste råvarer og indbydende smukke naturomgivelser. Enterprise eventet er en tilbagevendende begivenhed for Trend Micros eksisterende og potentielle kunder med fagligt og socialt indhold.

Enterprise eventet fik sin egen hjemmeside med tilpasset layout ud fra Trend Micros guidelines – en registreringsside som Impact Group stod for. Impact Group sørgede for professionel planlægning, invitationsproces og afvikling på dagen. Heriblandt var en af vores arbejdsopgaver at sørge for at koordinering med tilmeldte, håndtering af partnere og hotel forløb uden problemer og i overensstemmelse med vores kundes ønsker.

Under konferencen sørgede vi endvidere for, at der var mulighed for deltagelse i en masse forskelligartede aktiviteter, der havde til hensigt at skabe et socialt samvær deltagerne imellem. Som del af disse aktiviteter var der blandt andet mulighed for at prøve kræfter med en GPS-challenge. Deltagerne fik grundig instruks i at anvende en håndholdt GPS samt indtastning af koordinater og planlægning af ruter, hvorefter de blev delt op i hold og sendt ud i skov og marker omkring Faaborg Fjord. Derudover fik deltagerne ligeledes den unikke mulighed for at prøve en helikoptertur ud over den smukke fjord. Som afslutning på et vellykket event blev deltagerne kørt til Falsled Kro, hvor de blev budt en udsøgt og velsmagende gourmetmiddag.

Trend Micro Enterprise blev endnu en gang en succesfuld og begivenhedsrig tredagskonference, som alle deltagende parter kunne se tilbage på som fagligt og socialt udfordrende.