Velkommen til Josephine, Melanie og Sine

Efter sommerferien er vores team blevet udvidet med tre dygtige praktikanter, Josephine, Melanie og Sine.

Josephine læser international handel og markedsføring på 7. semester på Erhvervsakademi Sjælland. Uddannelsen er en overbygningsuddannelse, der giver grundlag for at forstå og drive international handel. Når hun er færdig, vil hun gerne arbejde med events samt salg og markedsføring.

Melanie læser til serviceøkonom på 3. semester på Cphbusiness. Efter endt uddannelse er planen at arbejde som eventkoordinator eller projektleder.

Sine læser cand.it i oplevelsesdesign på 9. semester på Aalborg Universitet. Kandidatuddannelsen sætter fokus på design af digitale medieteknologier og produkter, der understøtter og formidler oplevelser. Sine vil i fremtiden gerne arbejde i eventbranchen og designe og planlægge oplevelser.

I de kommende måneder skal de alle tre assistere projektlederne samt koordinere og være tilstede på vores events.

Vi er glade for at have jer med på holdet.

Se hele vores team her

 

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.