To nye projektassistenter

Vi har udvidet teamet med to nye kompetente projektassistenter, der brænder for at hjælpe dig med at nå dine eventmål.

Sarah har stor erfaringen inden for restaurations – og guidebranchen hvorfor hun er topmotiveret og har stor interesse i eventbranchen med fokus på planlægning og afvikling af events. Hun er god til at kaste bolde i luften og gribe dem igen med en ny indgangsvinkel inden for markedsføring og events – altid med et smil på læben og klar til at yde fremragende service.

Emil har efterhånden en omfangsrig og stor erfaring inde for eventbranchen, eftersom han de sidste fire år har været tilknyttet Impact Group som studentermedhjælper. I dag sidder han med som en fast del at teamet og med sine kreative-ud-af-boksen ideer er han manden, når du skal have nye ideer til dit event. Emil er altid klar til enhver udfordring og hjælper til hvor, der er brug for det.

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.