Velkommen til vores nye projektleder

Vi er glade for at kunne præsentere endnu en kompetent og erfaren medarbejder: Natasja Grønberg. Hun er uddannet journalist og har i de seneste 10 år været med til at udvikle og gennemføre konferencer indenfor det offentlige og det private. Senest har hun arbejdet på arrangementer med fokus på marketing, it og økonomi.
Som projektleder hos Impact Group vil Natasja med sin erfaring, sans for behovsafdækning samt professionelle tilgang kunne hjælpe jer med at få gennemført arrangementer af høj kvalitet og med fokus på lige netop jeres ønsker.

Se hele vores team her.

COVID-19

Impact Group hjælper jer med at afholde et godt og sikkert arrangement, så I trygt kan fokusere på det gode værtskab.

Få skræddersyet en løsning til jeres arrangement, som f.eks. indeholder al nødvendig COVID-skiltning, afspritning undervejs i arrangementet, afstandsmarkeringer, bord- og stoleopstilling med afstand, ansvarlig servering af mad og drikkevarer, forslag til udendørsaktiviteter samt gode aftaler med leverandører i forhold til ændringer og korte annulleringsbetingelser.

Vi stiller også gerne op med ekstra personale, der med et venligt smil kan guide jeres gæster til at overholde afstand ved toiletter, workshops og i pauser.